Galiza tamén é país para os froitos vermellos: o sector, en cifras

A maior parte das explotacións agrícolas galegas que se dedican ao cultivo do arando e dos froitos vermellos contan con pequenas producións. Unidas en Berries Galiza, céntranse na venda online, en tendas especializadas ou transformando a colleita en zumes. Nalgún caso, ademais, é a clientela quen recolle o froito.
Anne Lanevschy, propietaria da Fica da Condesa (Foto: Nós Diario).
photo_camera Anne Lanevschy, propietaria da Fica da Condesa. (Foto: Nós Diario).
A Galiza tamén é terra de froitos vermellos . Os arandos, xunto cos amorodos e outros de tempada, colleron forza pasada a primeira década deste século pola boa acollida que tiña a súa…
 
Debes estar rexistrado para ler este contido
star
Poderás rexistrarte co teu correo. É rápido e gratis.
Precisa axuda? Envíanos un correo electrónico a [email protected].
Comentarios